اقدامات اجرایی
1-1- افزایش کیفیت خدمات تغذیه
- ارتقاء شاخصهای بهداشتی (استانداردسازی) اماکن نگهداری، پخت و عرضه مواد غذایی
- بهبود شاخصهای مربوط به سلامت و تازگی مواد غذایی
- نظارت بر کلیه فرایند تامین، طبخ و توزیع غذاها
- ارتقاء شاخصهای مربوط به نحوه طبخ غذا
- نظارت بر سالن های غذاخوری دانشجویان
- بهبود شاخصهای مربوط به ترکیب مواد غذایی مختلف با هم
- ارتقا آگاهی دانشجویان در خصوص الگوی صحیح تغذیه
- توسعه رستوران های مکمل و پیگیری اخذ مجوز یارانه تغذیه
- ایجاد رستوران مجازی با هدف افزایش رضایتمندی دانشجویان
- توسعه سلف آزاد جهت افزایش کیفیت و حق انتخاب
- نظارت و تقویت بوفه های دانشگاه
- پیگیری احداث بوفه های مرکزی و اصلی دانشگاه
- زیباسازی سالن های غذاخوری
- صنعتی سازی فرایند طبخ غذا
- ارتقاء شاخصهای مربوط به سرو و توزیع غذا و نحوه نگهداری از آن پس از پخت
- توسعه سیستم اتوماسیون تغذیه
- پیگیری برگزاری مناقصات واگذاری پیمانکاری تهیه، طبخ و توزیع غذای مورد نیاز رستوران ها
- تهیه امکانات و مقدمات لازم جهت استقرار سیستم اتوماسیون فروش غذا
- نیازسنجی مواداولیه غذایی مورد نیاز در ابتدای سال
1-2- افزایش کیفیت خدمات سراهای دانشجویی
- اسکان بهینه دانشجویان در خوابگاههای دانشجویی و ساماندهی امور مربوطه
- بهبود شاخصهای مربوط به خوابگاههای دانشجویی
- ایجاد گیتهای کنترل و به کارگیری نرمافزارهای کنترل و مدیریت مکانیزه ورود و خروج (تردد)
- ساماندهی خوابگاههای غیردولتی
- بهبود برنامهها و خدمات ارائه شده در بخش تاسیسات خوابگاههای دانشجویی
- ارائه خدمات مربوط به تسویه حساب دانشجویان با اداره خوابگاهها
- تسهیل در فرایند اسکان دانشجویان میهمان در خوابگاههای دانشجویی
- احداث و راهاندازی خوابگاه های متأهلین
- پیشبینی و توسعه فضای مورد نیاز فعالیت های فرهنگی، علمی و ورزشی در خوابگاه ها
- بهسازی محیط فیزیکی و امکانات خوابگاه ها و افزایش استانداردهای کیفیتی آنها
- نظارت بر تاسیسات ساختمانی سراهای دانشجویی
1-3- افزایش تسهیلات رفاهی و وامهای دانشجویان
- ارائه وامها و تسهیلات دانشجویی از محل صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- تامین و پرداخت حقالزحمه کار دانشجویی برای دانشجویان متقاضی
- افزایش تخصیص منابع مالی جهت امور رفاهی دانشجویان
- تقویت نظام حمایت مالی از دانشجویان از طریق تقویت صندوق قرض الحسنه دانشجویی
- تقویت نظام حمایت مالی از دانشجویان از طریق جذب حمایتهای مالی سایر مؤسسات
- ساماندهی و تسهیل امور مربوط به ثبت نام دانشجویان جدید الورود
- بهبود برنامهها و خدمات ارائه شده در سایر مراکز رفاهی
- تلاش برای جذب منابع مالی از افراد خیر جهت مساعدت از دانشجویان نیازمند
1-4- ارتقاء کمیت و کیفت خدمات ارائه شده به دانشجویان غیرایرانی
- ارائه برنامه های جامع و دقیق برای جذب دانشجویان غیرایرانی
- ارتقاء خدمات کنسولی به دانشجویان غیرایرانی
- رسیدگی به مسائل و مشکلات و بررسی وضعیت دانشجویان غیرایرانی و ارسال گزارشات منظم از طریق دانشگاه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- همکاری مستمر در اجرای برنامههای اعلام شده از سوی وزارت علوم خاص دانشجویان غیرایرانی
- همکاری جهت اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح جهت تشکیل تشکلهای غیردولتی دانشجویان غیرایرانی
- ارائه تسهیلات دانشجویی خاص به دانشجویان غیرایرانی
- ساماندهی امور مربوط به خدمات رفاهی و فرهنگی دانشجویان غیرایرانی
- ارجاع موارد خاص مربوط به تغییر رشته، انتقال و میهمانی دانشجویان بورسیه به شورای بورس دانشجویان غیرایرانی
- پایش ویژه، منظم و دقیق سلامت دانشجویان غیرایرانی
- انتخاب دانشجویان نمونه غیرایرانی برابر ضوابط، مقررات و سهمیههای لحاظ شده و معرفی ایشان به وزارت
- همکاری در برگزاری جشن دانشآموختگی دانشجویان غیرایرانی و تقدیر از نفرات برتر گروهها و مقاطع مختلف آموزشی
- تسریع و تسهیل در ارائه خدمات کنسولی به جامعه دانشگاهیان غیر ایرانی
- تلاش در جهت تجمیع ارائه خدمات امور کنسولی با رویکرد فرابخشی
- انجام درخواست خروج و مراجعت و تمدید اقامت تحصیلی دانشجویان غیر ایرانی
- همکاری مستمر با پلیس مهاجرت و گذرنامه استان
- انجام مطالعات لازم به منظور ایجاد سیستم ورود، اقامت، تردد، انتقال، اسکان و خروج جامعه دانشگاهیان استان
1-5- بهبود برنامههای مرتبط با نمایندگان دانشجویان در شورای صنفی دانشگاه
- برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان
- تشکیل و ابلاغ احکام شوراهای صنفی دانشجویی
- برگزاری جلسات شورای نظارت بر فعالیتهای شورای صنفی دانشجویان
- انعکاس مسائل مطروحه از طرف نمایندگان دانشجویان به مسئولین دانشگاه
- حضور در جلسات و نشست های پرسش و پاسخ دانشجویی
- برگزاری جلسات ماهانه با نمایندگان شورای صنفی دانشجویان
- بازدید از فضاهای دانشجویی بهمراه نمایندگان شورای صنفی